Star Trek: Lower Decks (2020)

Samenvatting

Het verhaal speelt in het jaar 2380. Centraal staan de belevenissen van het laagste bemanningsleden aan boord van het minste belangrijke Starfleet schip, de U.S.S. Cerritos.

Centraal staan Beckett Mariner (die zich nooit aan de regels houdt), Brad Boimler (die de regels juist veel te strikt opvolgt), Tendi (enthousiast maar onervaren) en Rutherford (die net een cybernetisch implantaat heeft gekregen). De personages krijgen te maken met allerlei professionele uitdagingen, maar moeten ondertussen ook nog proberen om een normaal sociaal leven op te bouwen.

Serie Algemeen

Star Trek: Lower Decks is een nieuwe spin-off serie van het Amerikaanse streamingplatform CBS All Access. Er werd in 2018 door CBS meteen groen licht gegeven voor ten minste twee seizoenen.

Het gaat dit keer om een komische animatieserie, waarin eens niet de hoge officieren centraal staan. In tegenstelling tot Star Trek: The Animated Series (1973-1974) zal Star Trek: Lower Decks met name gericht zijn op een volwassen publiek.

Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, die in augustus 2020 in première zijn gegaan. De afleveringen duren ongeveer een half uur. Momenteel is nog onbekend of de serie binnenkort ook op Netflix zal verschijnen voor kijkers buiten Amerika.

Trailer

Het Star Trek universum

The Original SeriesThe Animated SeriesThe Next GenerationDeep Space NineVoyagerEnterpriseDiscoveryShort TreksPicardLower DecksStrange New WorldsProdigyFilms

Link

3.3333333333333 1 1 1 1 1 3.33 (3 stemmen)
    Tags:
  • actueel