Star Trek: Lower Decks (2021)

Status: Verwachte serie
Land van oorsprong: USA
Zender: CBS
Verhaal gaat over: Ruimteschepen, Toekomst
Subgenre: Animatie & anime, Humor
Dit is een: Spin-off

Samenvatting

Het verhaal gaat over het onderhoudspersoneel aan boord van het minste belangrijke Starfleet schip. Verder details zijn op dit moment nog onbekend.

Serie Algemeen

Star Trek: Lower Decks is een nieuwe spin-off serie, die in oktober 2018 werd aangekondigd. Er is door de Amerikaanse zender CBS groen licht gegeven voor ten minste twee seizoenen. (Momenteel is nog onbekend of de serie t.z.t. ook op Netflix zal verschijnen.) De afleveringen duren ongeveer een half uur. Het project is in handen van schrijver en producent Mike McMahan (Rick and Morty).

Het gaat dit keer om een komische animatieserie, waarin eens niet de hoge officieren centraal staan. In tegenstelling tot Star Trek: The Animated Series (1973-1974) zal Star Trek: Lower Decks met name gericht zijn op een volwassen publiek. De premièredatum laat echter nog even op zich wachten. Het duurt namelijk minimaal nog een jaar om alleen al de animaties te voltooien.

Het Star Trek universum

The Original SeriesThe Animated SeriesThe Next GenerationDeep Space NineVoyagerEnterpriseDiscoveryPicardLower DecksFilms

Links

  • startrek.com - New Trek Animated Series Announced
  • trekmovie.com - CBS All Access Programming Head Wants To Get Timing Right For Star Trek’s TV Expansion
1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief