Star Wars: The Book of Boba Fett (2021)

Samenvatting

De serie gaat over de legendarische premiejager Boba Fett en zijn partner, de huurling Fennec Shand. Verdere details over het verhaal zijn momenteel nog onbekend.

Serie Algemeen

The Book of Boba Fett is een spin-off van The Mandalorian. Het gaat om een nieuwe serie die in december 2021 in première zal gaan bij het streamingplatform Disney+.

Het personage Boba Fett is in het Star Wars universum natuurlijk geen onbekende. Zo was hij in de originele filmtrilogie te zien als slechterik. Hoewel hij in de films slechts een kleine rol speelde was hij erg populair bij de fans. Daarom keerde hij later terug in diverse andere Star Wars media (zoals boeken, games en comics) en in de animatieserie The Clone Wars. Hierin wordt een wat genuanceerder beeld van Boba Fetts karakter geschetst en is hij meer een soort antiheld geworden.

In 2013 werd bekend dat er plannen waren voor een bioscoopfilm over Boba Fett, maar na het tegenvallende succes van Solo: A Star Wars Story besloot Disney hiervan af te zien. De enorme populariteit van The Mandalorian zorgde echter voor een ommekeer. Eind 2020 werd aangekondigd dat Boba Fett een eigen spin-off serie krijgt. De opnames hiervoor zijn in november 2020 van start gegaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Temuera Morrison (Boba Fett) en Ming-Na Wen (Fennec Shand). De acteurs vertolkten deze rollen eerder in het tweede seizoen van The Mandalorian.

Het Star Wars universum

FilmsStar Wars: DroidsStar Wars: EwoksStar Wars RebelsStar Wars: ResistanceThe MandalorianThe Book of Boba Fett

Links

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)