Orphan Black: Echoes (2023)

Samenvatting

Het verhaal speelt in hetzelfde universum als Orphan Black. We schrijven het jaar 2052. Dit keer gaat het verhaal over een vrouw genaamd Lucy.

Op een dag ontwaakt ze zonder enige herinnering aan haar verleden. Ze blijkt een mysterieuze procedure te hebben ondergaan. Vervolgens gaat Lucy op zoek naar haar ware identiteit.

Serie Algemeen

Orphan Black: Echoes is een Canadese serie. Het gaat om een spin-off van Orphan Black (2013-2017). John Fawcett, de medebedenker van de originele serie, is bij het project betrokken als regisseur en producent.

Hoewel de serie eigenlijk een productie is van de Amerikaanse zender AMC, ging het eerste seizoen in november 2023 in première bij de Australische streamingdienst Stan. In Nederland is de serie momenteel (voorjaar 2024) te zien via NPO Start. De Amerikaanse première zal naar verwachting pas in juni 2024 plaatsvinden.

De cast bestaat o.a. uit Krysten Ritter (Marvel's Jessica Jones) en Keeley Hawes (The Midwich Cuckoos, Ashes to Ashes). De opnames vonden plaats in Toronto.

Zie ookOrphan Black: 7 Genes (2017-2018).

Trailer

Links