Soulmates (2020-heden)

Samenvatting

De serie is een anthologie, wat betekent dat in iedere aflevering nieuwe personages centraal staan. Het verhaal speelt zo'n 15 jaar in de toekomst. Wetenschappers hebben een test uitgevonden waarmee je met een nauwkeurigheid van 100% jouw ideale partner kunt vinden. Een revolutionaire techniek met een enorme impact.

Gevolgd worden uiteenlopende koppels, die ieder op hun eigen manier te maken krijgen met de gevolgen hiervan. Er blijken namelijk ook schaduwkanten te zijn: zelfs 'ware liefde' is geen garantie voor geluk. En wat als je huidige partner volgens de testuitslag niet je ideale partner blijkt te zijn? Bovendien zijn er ook mensen die er juist bewust voor kiezen om niet op zoek te gaan naar hun zielsverwant.

Serie Algemeen

Soulmates is een Amerikaanse serie. Het gaat om een productie van de zender AMC, bedacht door schrijver/producent Will Bridges (Black Mirror, Stranger Things). Het eerste seizoen is in oktober 2020 in première gegaan. AMC heeft ook al groen licht gegeven voor een tweede seizoen, dat ergens in 2022 wordt verwacht.

Vergelijkbare series: Osmosis (2019) en The One (2021).

Trailer

 

Links

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)