The Neighbors (2012-2014)

Samenvatting

Het verhaal speelt zich af in New Jersey. Centraal staat het gezin Weaver: Debbie, Marty en hun drie kinderen. Op een dag verhuizen ze naar een nieuwe buurt, een buitenwijk genaamd Hidden Hills.

Al snel komen ze echter tot de ontdekking dat al hun nieuwe buren, ondanks hun menselijke uiterlijk, in werkelijkheid van buitenaardse afkomst zijn. De Weavers maken meteen kennis met de rare eigenschappen die de aliens van de planeet Zabvron hebben.

Wanneer de aliens moeten huilen komt er bijvoorbeeld een groene vloeistof uit hun oren. De Zabvronians willen dolgraag terugkeren naar hun eigen planeet, maar ze zitten al 10 jaar vast op de aarde. De Weavers zijn hun eerste menselijke buren.

Hoewel de verbazing uiteraard groot is, besluiten Debbie en Marty in hun nieuwe huis te blijven wonen. Ze sluiten vriendschap met de buren en proberen hen ook meer over de mensheid te leren.

Serie Algemeen

The Neighbors is een scifi comedy van de Amerikaanse zender ABC. Het project werd bedacht door schrijver Dan Fogelman.

De eerste aflevering werd in september 2012 uitgezonden. De reacties in de Amerikaanse pers waren echter gemend. De kijkcijfers waren in eerste instantie redelijk stabiel, maar zakten later in.

Uiteindelijk werd de serie na twee seizoenen stopgezet. Ieder seizoen telde 22 afleveringen, waarvan de laatste in april 2014 werd uitgezonden.

Vergelijkbare series: Alf (1986), 3rd Rock from the Sun (1996) en My Favorite Martian (1963).

Trailer

 

Link

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)