Tripped (2015)

“There are thousands of worlds out there. All with a version of you and a version of me. And someone is trying to kill us. All of us...”

Samenvatting

Het verhaal gaat over Danny en Milo, die al sinds hun jeugd met elkaar bevriend zijn. Terwijl Milo zijn dagen vooral stoned doorbrengt, heeft Danny besloten eindelijk volwassen te worden. Hij wil namelijk met zijn vriendin Kate trouwen. Milo moet hier echter niets van hebben, wat meteen het einde van de vriendschap lijkt te zijn.

Vervolgens maakt Milo kennis met een tweede Danny, die uit een parallel universum blijkt te komen. Deze ontmoeting leidt tot een wild avontuur door allerlei alternatieve universums. Hier komen Milo en Danny steeds andere versies van zichzelf tegen. Ondertussen zit er ook een gevaarlijke moordenaar achter hen aan, die alle Milo's en Danny's wil doden.

Serie Algemeen

Tripped is een Britse comedy. De serie werd oorspronkelijk al in januari 2014 aangekondigd, destijds nog onder de naam Alt. Hierna werd het echter lange tijd stil rondom het project. Totdat in april 2015 bekend werd gemaakt dat er onder een nieuwe naam een doorstart was gemaakt, tevens met andere acteurs in de hoofdrol.

Het verhaal werd bedacht door scenarioschrijver Jamie Mathieson, die in 2014 ook enkele afleveringen schreef voor Doctor Who. Verder schreef hij een aflevering voor de tv-versie van Dirk Gently en de film FAQ About Time Travel (2009).

Tripped is in december 2015 in première gegaan op de zender E4. De serie bestaat uit slechts één seizoen van vier afleveringen, die ieder ongeveer 40 minuten duren. De laatste aflevering eindigt met een cliffhanger.

Links

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)
    Tags:
  • Groot-Brittannië
  • comedy
  • alternatieve realiteit
  • 2010-2020