Hello Tomorrow! (2023)

Samenvatting

De serie speelt in een retro-futuristische, jaren 50-achtige wereld waarin handige technische snufjes (zoals robots of zwevende auto's) gemeengoed zijn. Tegen deze achtergrond wordt een aantal ambitieuze handelsreizigers gevolgd die huizen op de maan proberen te verkopen. Wat de klanten niet weten: het aan hen beloofde droomhuis op de maan bestaat in werkelijkheid helemaal niet.

Centraal staat de charismatische Jack Billings, die op professioneel gebied weliswaar een voorbeeld is voor zijn collega's, maar die in zijn privéleven worstelt met allerlei problemen. Op een dag ontmoet hij zijn zoon Joey, die geen idee heeft dat Jack eigenlijk zijn vader is. De nietsvermoedende Joey gaat voor Jack werken, terwijl Jack moet proberen om zijn zwendel voor de buitenwereld geheim te houden.

Serie Algemeen

Hello Tomorrow! is een Amerikaanse serie. Het verhaal valt te omschrijven als een soort kruising tussen Mad Men en The Jetsons.

De serie bestaat uit één seizoen van 10 afleveringen, die in februari 2023 in première zijn gegaan bij de streamingdienst Apple TV+. Er zijn geen plannen voor een tweede seizoen.

De cast bestaat o.a. uit Hank Azaria (The Simpsons) en Alison Pill (Star Trek: Picard).

Trailer

Links