Quantum Leap (2022)

Gebaseerd op Quantum Leap (1989-1993).

Samenvatting

In de originele serie probeerde Dr. Sam Beckett te bewijzen dat tijdreizen mogelijk is. Hij stapte daarom in een experimentele tijdmachine die door hem zelf was ontwikkeld. Helaas ging er iets mis en Sam keerde daarna nooit meer terug naar huis.

Het verhaal speelt zo'n 30 jaar later. Er wordt een nieuw team gevormd dat de opdracht krijgt om het Quantum Leap project een nieuw leven in te blazen. Centraal staat een briljante natuurkundige genaamd Dr. Ben Seong, die net als Sam in de tijdmachine stapt. Uiteraard gaat er ook dit keer van alles mis. Vervolgens beleeft Ben allerlei spannende avonturen.

Serie Algemeen

Quantum Leap is een nieuwe Amerikaanse serie. Het gaat om een voortzetting van Quantum Leap (1989-1993) waarin nieuwe personages centraal staan. De verwachte premièredatum is in september 2022 bij de zender NBC.

Overigens zijn er al sinds 2002 plannen voor een nieuwe Quantum Leap productie. In het verleden werden bijvoorbeeld meerdere keren films aangekondigd, hoewel geen van deze projecten uiteindelijk werd gerealiseerd.

Links

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)