Made for Love (2021-2022)

Samenvatting

Het verhaal gaat over een Amerikaanse vrouw genaamd Hazel die vastzit in een verstikkend huwelijk. Ze is getrouwd met de techmiljardair Byron Gogol. Samen wonen ze in de Hub, een soort luxe high-tech vesting midden in de woestijn waar alles wordt gecontroleerd door Byron. Hazel is diep ongelukkig en ze wil het liefst scheiden. Dat blijkt helaas lastig te zijn.

Byrons nieuwste uitvinding is een geavanceerde hersenchip waarmee verliefde stellen elkaars gedachten en emoties kunnen delen. Ongemerkt krijgt Hazel deze chip geïmplanteerd. Wanneer ze vervolgens besluit haar man te verlaten blijkt Byron haar met de chip overal te kunnen traceren. 

Hazel heeft nu geen andere keus dan in te trekken bij haar vader Herbert, een weduwnaar die een relatie heeft met een sekspop.

Serie Algemeen

Made for Love is een Amerikaanse serie. Het gaat om een komische serie met een donker randje. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017 van auteur Alissa Nutting.

Het eerste seizoen ging in april 2021 in première bij de streamingdienst HBO Max. Uiteindelijk werden er twee seizoenen gemaakt, in totaal 16 afleveringen. Hierna volgde de stopzetting. De laatste afleveringen kwamen uit in mei 2022.

Vergelijkbare serie: The Feed (2019).

Trailer

 

Links