Lost on Earth (1997)

Samenvatting

David Rudy is verslaggever voor een lokale tv-omroep. Na een ongelukkig incident tijdens een live uitzending hangt zijn carrière aan een zijden draadje. David weet zijn ontslag nog net te voorkomen door akkoord te gaan met een demotie.

Hij moet hierna een humoristisch programma met levensgrote poppen gaan presenteren. Al snel ontdekt hij echter dat zijn grofgebekte tegenspelers in werkelijkheid geen poppen, maar tijdreizende aliens uit een ander universum zijn. Deze aliens blijken tijdens hun ontdekkingsreis door de ruimte op de aarde te zijn gestrand. Ze houden zich verscholen door te doen alsof ze rekwisieten zijn. Nu willen ze weer terug naar huis.

Serie Algemeen

Lost on Earth is een Amerikaanse comedy. De serie was geen succes: er werden slechts 13 afleveringen gemaakt. Deze werden van januari t/m april 1997 uitgezonden door USA Network. De kritieken waren behoorlijk negatief en ook de kijkcijfers vielen tegen, waarna de stopzetting volgde. Overigens werden er vier afleveringen geregisseerd door Paul Fusco, beter bekend als bedenker van de serie Alf (1986-1990).

De serie is later nooit op dvd uitgebracht. Wel zijn enkele afleveringen tegenwoordig op YouTube te vinden.

Links