Intergalactic (2021)

Samenvatting

Het verhaal speelt in een dystopische toekomst, ergens in de 22e eeuw. De aarde wordt gecontroleerd door een strenge autoriteit genaamd Commonworld.

Centraal staat een jonge vrouw, Ash Harper. Ze staat aan het begin van een veelbelovende carrière, totdat ze op een dag valselijk wordt beschuldigd van een misdaad. Na haar veroordeling wordt Ash verbannen naar een strafkolonie op een verre planeet. Precies op dat moment blijken een aantal vrouwelijke medegevangenen hun ontsnapping voor te bereiden. Ze kapen het transportschip waarop ze zich bevinden en vluchten hiermee de ruimte in.

Hierdoor wordt ook Ash gedwongen mee te gaan. Vervolgens beleven de vrouwen samen allerlei avonturen. Het gaat om een gemêleerd gezelschap. Na verloop van tijd leren ze elkaar - en zichzelf - steeds beter kennen.

Serie Algemeen

Intergalactic is een nieuwe serie van de Britse zender Sky One. Het eerste seizoen telt acht afleveringen, die in april 2021 in première zijn gegaan. De cast bestaat o.a. uit actrice Parminder Nagra (Alcatraz).

Trailer

 

Links

4.3333333333333 1 1 1 1 1 4.33 (3 stemmen)