Intergalactic (2021)

Samenvatting

Het verhaal speelt in een dystopische toekomst, ergens in de 23e eeuw. De aarde wordt gecontroleerd door een strenge autoriteit genaamd Commonworld.

Centraal staat een jonge vrouw, Ash. Ze staat aan het begin van haar carrière als politieagente en piloot, totdat ze op een dag valselijk wordt beschuldigd van een misdaad. Na haar veroordeling wordt Ash overgebracht naar de gevangenis. Precies op dat moment blijken een aantal vrouwelijke medegevangenen hun ontsnapping voor te bereiden. Ze kapen het transportschip waarop ze zich bevinden en vluchten hiermee de ruimte in.

Hierdoor wordt ook Ash gedwongen mee te gaan. Vervolgens beleven de vrouwen samen allerlei avonturen. Het gaat om een gemêleerd gezelschap. Na verloop van tijd leren ze elkaar steeds beter kennen.

Serie Algemeen

Intergalactic is een nieuwe serie van de Britse zender Sky One. De opnames zijn in het najaar van 2019 begonnen. Volgens Britse mediaberichten zal de première echter pas plaatsvinden in 2021.

Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Een van de rollen wordt gespeeld door actrice Parminder Nagra (Alcatraz).

Links

  • imdb.com - Algemene informatie
  • radiotimes.com - Everything you need to know about the upcoming sci-fi show Intergalactic
  • rts.org.uk - Filming begins on new Sky drama Intergalactic
4 1 1 1 1 1 4.00 (1 stem)
    Tags:
  • verwacht