The Ark (2022)

Samenvatting

Het verhaal speelt zo'n 100 jaar in de toekomst. De mensheid is begonnen met de kolonisatie van andere planeten. Centraal staat de bemanning van het kolonieschip Ark One, dat onderweg is naar een verre planeet. Volgens de planning zal het schip over ongeveer een jaar op zijn eindbestemming arriveren.

Na een catastrofale gebeurtenis komt een groot deel van de bemanningsleden echter om het leven. Bovendien ontstaat er grote schade aan het schip. De resterende crewleden moeten nu zien te overleven onder moeilijke omstandigheden. Niet alleen krijgen ze te maken met een gebrek aan voorraden, maar ook breekt er een strijd om het leiderschap uit.

Serie Algemeen

The Ark is een nieuwe Amerikaanse serie, afkomstig van Dean Devlin (Independence Day) en Jonathan Glassner (Stargate SG-1). Het gaat om een productie van de zender Syfy, die groen licht heeft gegeven voor een seizoen bestaande uit 12 afleveringen. De opnames zullen in het voorjaar van 2022 plaatsvinden in Servië. De premièredatum is nog onbekend, maar dit zal waarschijnlijk pas eind 2022 of begin 2023 worden.

Links

  • imdb.com - Algemene informatie
  • syfy.com - Dean Devlin launching new SYFY original series 'The Ark'
1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)