Are You Human? (2018)

Samenvatting

Het verhaal gaat over een Koreaanse man genaamd Nam Shin, afkomstig uit een vooraanstaande familie. Op een dag raakt hij na een mislukte aanslag op zijn leven in een coma.

Zijn moeder, een briljante wetenschapper, blijkt echter in het geheim een kopie van haar zoon te hebben gemaakt. Het gaat om een androïde die in alle opzichten op de echte Nam Shin lijkt. Vervolgens neemt deze androïde de plaats in van de echte Nam Shin. Uiteraard moet dit voor de buitenwereld verborgen blijven. Slechts een paar mensen kennen de waarheid.

Kang So-bong is een vrouwelijke ex-vechtsporter, die wordt ingehuurd als de bodyguard van Nam Shin. Al snel begint zijn vreemde gedrag haar op te vallen. Toch wordt ze na verloop van tijd verliefd op hem. Ondertussen blijken gevaarlijke concurrenten van Nam Shin hem uit de weg te willen ruimen. De situatie wordt nog gecompliceerder wanneer de echte Nam Shin uit zijn coma ontwaakt.

Serie Algemeen

Are You Human? is een Zuid-Koreaanse serie met een romantische inslag. Er werden in totaal 36 afleveringen van een half uur gemaakt, die tussen juni en augustus 2018 werden uitgezonden op de Zuid-Koreaanse televisie. 

Internationaal is de serie ook te zien geweest via o.a. Netflix. Hiervoor werden de afleveringen opnieuw gemonteerd tot 18 afleveringen van ongeveer een uur. 

Vergelijkbare serie: I am not a Robot (2017).

Trailer

 

Link