33A Adventures (2012-heden)

Samenvatting

Paul, Julian, Ralph en Douglas wonen samen in een studentenhuis. Plotseling begint alles te trillen. Hierna blijken het hele huis en zijn bewoners op mysterieuze wijze in de ruimte te zijn terecht gekomen. Wat nu? En hoe komen ze weer terug naar de aarde?

Het viertal besluit naar NASA te bellen voor hulp, maar helaas geloven die het verhaal van de studenten niet. Bovendien blijkt het wc-papier op te zijn. Dit is slechts het begin van een lange reeks onverklaarbare gebeurtenissen.

Serie Algemeen

33A Adventures is een Nederlandse webserie. Alle afleveringen kunnen op YouTube worden bekeken. Het gaat om een project van een groep (inmiddels ex-)studenten uit Hilversum, die tijdens hun filmopleiding samen in één huis woonden. Het huisnummer hiervan was 33A. De webserie werd dan ook op deze locatie gefilmd.

Het idee voor de reeks ontstond al in 2010. Nadat in 2011 een laptop met daarop bijna al het beeldmateriaal echter sneuvelde, moest men weer opnieuw beginnen met de opnames.

Uiteindelijk ging de eerste aflevering eind 2012 in première op YouTube. Sindsdien worden met onregelmatige tussenpozen nieuwe afleveringen online gezet. Iedere aflevering duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Daarnaast zijn er extra scènes, bloopers en 'behind the scenes' filmpjes te vinden. Overigens werd tijdens Imagicon 2015 in Ede een aantal afleveringen van 33A Adventures aan de bezoekers vertoond.

Trailer

Links

2.3333333333333 1 1 1 1 1 2.33 (3 stemmen)