Phil of the Future (2004-2006)

Samenvatting

Het verhaal gaat over een gezin uit het jaar 2121. Lloyd en Barbara Diffy zijn met hun kinderen Phil en Pim op vakantie in hun tijdmachine. Wanneer ze na een tussenstop in 2004 weer verder willen reizen, blijkt de tijdmachine plotseling kapot te zijn. Het gezin zit nu dus vast in het verleden. Om niet op te vallen moeten ze doen alsof ze een normaal Amerikaans gezin zijn. Dit valt uiteraard niet mee.

Centraal staan de belevenissen van de tiener Phil, die op zijn nieuwe middelbare school vriendschap sluit met het meisje Keely. Ze is de enige die ware identiteit van Phil en zijn familie kent.

Later wordt ook Curtis geïntroduceerd, een holbewoner uit de steentijd. Hij blijkt als blinde passagier in de tijdmachine te zijn meegereisd. Verder krijgt men te maken met de schooldirecteur Hackett, die denkt dat Phil en zijn familie door hun vreemde gedrag in werkelijkheid aliens zijn. Ondertussen probeert vader Lloyd in iedere aflevering de tijdmachine te repareren.

Serie Algemeen

Phil of the Future is een Amerikaanse jeugdcomedy, die werd uitgezonden door het Disney Channel. Er werden twee seizoenen van de serie gemaakt. Van juni 2004 t/m augustus 2006 werden in totaal 43 afleveringen uitgezonden.

Intro

 

Links