People of Earth (2016-heden)

Status: Actuele serie
Land van oorsprong: USA
Verhaal gaat over: Aliens, Buitenaardse invasie, UFO's
Subgenre: Humor

Samenvatting

Ozzie Graham is een journalist uit de grote stad. Hij reist af naar het plattelandsdorp Beacon om een verhaal te schrijven over Star Crossed. Dit is een zelfhulpgroep voor mensen die geloven te zijn ontvoerd door aliens. De sceptische Ozzie is er in eerste instantie van overtuigd dat de excentrieke leden van de groep allemaal knettergek zijn.

Al snel wordt echter duidelijk dat Ozzie onlangs zelf ook door aliens werd ontvoerd. Bovendien gebeuren er inderdaad vreemde dingen in Beacon. Vervolgens besluit Ozzie zich in het dorp te vestigen. Hij gaat schrijven voor de lokale krant en bezoekt iedere week de bijeenkomsten van Star Crossed.

Ondertussen blijkt de ex-werkgever van Ozzie in werkelijkheid een alien te zijn. Deze Jonathan Walsh en diens (nogal incompetente) buitenaardse collega’s hebben plannen voor een invasie. Wat hangt de aardbewoners boven het hoofd?

Serie Algemeen

People of Earth is een komische serie van de Amerikaanse zender TBS. Het eerste seizoen ging in oktober 2016 in première. Het tweede seizoen werd in de zomer van 2017 uitgezonden. Inmiddels is er ook groen licht gegeven voor een derde seizoen, dat ergens in 2018 wordt verwacht.

Overigens wordt People of Earth geproduceerd door de makers van de comedy's The Office en Parks and Recreation.

Trailer

 

Links

4 1 1 1 1 1 4.00 (2 stemmen)

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief