People of Earth (2016-2017)

Samenvatting

Ozzie Graham is een journalist uit de grote stad. Hij reist af naar het plattelandsdorp Beacon om een verhaal te schrijven over Star Crossed. Dit is een zelfhulpgroep voor mensen die geloven te zijn ontvoerd door aliens. De sceptische Ozzie is er in eerste instantie van overtuigd dat de excentrieke leden van de groep allemaal knettergek zijn.

Al snel wordt echter duidelijk dat Ozzie onlangs zelf ook door aliens werd ontvoerd. Bovendien gebeuren er inderdaad vreemde dingen in Beacon. Vervolgens besluit Ozzie zich in het dorp te vestigen. Hij gaat schrijven voor de lokale krant en bezoekt iedere week de bijeenkomsten van Star Crossed.

Ondertussen blijkt de baas van Ozzie in werkelijkheid een alien te zijn. Deze Jonathan Walsh en diens (nogal incompetente) buitenaardse collega’s hebben plannen voor een invasie. Wat hangt de aardbewoners boven het hoofd?

Serie Algemeen

People of Earth is een komische serie van de Amerikaanse zender TBS. De première was in oktober 2016. Het tweede seizoen werd vervolgens in de zomer van 2017 uitgezonden. Korte tijd later werd ook groen licht gegeven voor een derde seizoen.

In juni 2018 werd echter bekend dat TBS van gedachten was veranderd. People of Earth bleek namelijk ineens te zijn stopgezet. Het derde seizoen werd afbesteld, ondanks het feit dat de scripts al waren geschreven. De precieze reden voor de plotselinge stopzetting is helaas onduidelijk.

Uiteindelijk telde de serie in totaal 20 afleveringen, waarvan de laatste in september 2017 werd uitgezonden.

Overigens werd People of Earth geproduceerd door de makers van de comedy's The Office en Parks and Recreation.

Trailer

 

Links

3.6666666666667 1 1 1 1 1 3.67 (3 stemmen)
    Tags:
  • buitenaardse invasie
  • USA
  • comedy
  • 2010-2020
  • aliens