Pacific Rim: The Black (2021)

Animatieserie gebaseerd op Pacific Rim filmfranchise.

Samenvatting

De verhaal speelt in de toekomst. Jaren geleden werd de aarde aangevallen door monsterlijke wezens van buitenaardse afkomst, de Kaiju. Ter verdediging bouwde de mensheid gigantische vechtrobots, de Jaegers. Helaas lukte het niet om Australië te verdedigen, waarna het continent grotendeels werd verwoest en geëvacueerd. Een aantal overlevenden bleef echter achter.

Centraal staan Taylor en Hayley, een jonge broer en zus die nu samen rondzwerven door het post-apocalytische Australië. Op een dag ontdekken ze een achtergelaten Jaeger genaamd Atlas Destroyer. Ze besluiten hiermee op zoek te gaan naar hun vermiste ouders. Ondertussen krijgen ze steeds weer te maken met de gevaarlijke Kaiju.

Serie Algemeen

Pacific Rim: The Black is een Japans-Amerikaanse animatieserie. Het verhaal is een voortzetting van de Pacific Rim actiefilms uit 2013 en 2018. (Hoewel deze anime qua uitwerking heel wat serieuzer is.)

Het eerste seizoen van de serie is in maart 2021 wereldwijd bij Netflix in première gegaan. Inmiddels is er ook groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

Trailer

Links

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)