Living with Yourself (2019)

Samenvatting

Het verhaal gaat over een Amerikaanse man genaamd Miles Elliot. Hij heeft last van een burn-out en is diep ongelukkig. Zijn huwelijk staat op springen en zijn baan geeft hem geen enkele voldoening meer. Daarom boekt Miles op aanraden van een collega een nogal dure, mysterieuze behandeling bij een spa. Het bedrijf belooft hem een bijzondere vernieuwingskuur. Hierna verliest Miles het bewustzijn.

Vervolgens ontwaakt hij gedesoriënteerd in een ondiep graf in het bos. Hij graaft zichzelf uit en keert terug naar huis. Tot zijn grote verbazing wordt hij daar confronteert met zijn eigen kloon, die ongemerkt zijn leven heeft overgenomen. Deze kloon is bijna identiek aan de originele Miles. Het enige verschil is dat de 'nieuwe' Miles heel energiek, vrolijk en gelukkig is. Hierdoor is hij ineens erg geliefd bij zijn vrouw en zijn collega's.

Dat begint al snel voor grote problemen te zorgen. Beiden mannen zien zichzelf namelijk als de 'echte' Miles. De originele Miles wordt zelfs zo jaloers op het succes van zijn kloon dat hij besluit hem uit de weg te ruimen. Ook echtgenote Kate heeft grote moeite om de situatie te accepteren.

Serie Algemeen

Living with Yourself is een komische serie met een donker randje. Het gaat om een Amerikaanse Netflix productie die in oktober 2019 wereldwijd in première is gegaan. De hoofdrol wordt gespeeld door acteur Paul Rudd. Er werden in totaal acht afleveringen gemaakt.

Trailer

 

Links