Lifeline (2017)

Samenvatting

Het verhaal gaat over Conner Hooks. Hij werkt voor de mysterieuze verzekeringsfirma Lifeline. Dit bedrijf verkoopt bijzondere levensverzekeringen, die hun cliënten gegarandeerd behoeden voor al het mogelijke onheil.

Wat de buitenwereld niet weet: Lifeline heeft de beschikking over een tijdmachine. Hiermee kan alleen in de nabije toekomst worden gereisd. Alle cliënten hebben een geavanceerd implantaat in hun arm, dat aangeeft of ze binnen 33 dagen zullen sterven. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan stuurt Lifeline agenten zoals Connor naar de toekomst om het leven van de onfortuinlijke cliënt te redden.

Op een dag komt Haley, de echtgenote (en tevens collega) van Conner, om het leven tijdens een opdracht. Vervolgens probeert Connor de moordenaar van zijn vrouw op te sporen met behulp van de tijdmachine, hoewel dit eigenlijk tegen de regels is. Al snel wordt duidelijk dat de baas van Lifeline een dubbele agenda heeft.

Serie Algemeen

Lifeline is een Amerikaanse YouTube serie. De bekende filmacteur Dwayne Johnson was één van de producenten van het project. (Hij speelt in de eerste aflevering ook een klein gastrolletje als VIP cliënt van Lifeline.)

Er werden in totaal acht afleveringen gemaakt, die in oktober 2017 online in première zijn gegaan. De eerste aflevering kan gratis worden bekeken; voor de overige afleveringen is een Premium abonnement nodig.

Trailer

 

Links