Level 9 (2000-2001, 2008)

Samenvatting

De voormalige FBI agente Annie Price heeft de leiding over een geheime eenheid: Level 9. Dit team houdt zich in opdracht van de Amerikaanse regering bezig met het bestrijden van ernstige vormen van cybercriminaliteit.

Level 9 bestaat voornamelijk uit hackers en technische experts die gebruik maken van allerlei high-tech gadgets. Ze hacken soms bijvoorbeeld de satellieten of computersystemen van het leger en de geheime dienst om criminelen te pakken. De grootste vijand van het team is een criminele hacker genaamd Crazy Horse.

Serie Algemeen

Level 9 was een Amerikaanse serie die werd bedacht door producent John Sacret Young (China Beach) en de populaire detective schrijver Michael Connely. De opnames vonden plaats in het Canadese Vancouver.

De eerste aflevering werd in oktober 2000 uitgezonden door de zender UPN. In januari 2001 werd de serie echter alweer stopgezet, omdat de kijkcijfers laag waren.

In totaal werden er 13 afleveringen gemaakt. De eerste tien werden door UPN uitgezonden, de resterende drie afleveringen werden pas in 2008 voor het eerst uitgezonden door het Amerikaanse Sci-Fi Channel.

Links

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)
    Tags:
  • 2000-2010