Hunters (2016)

Gebaseerd op de Alien Hunter boeken van Whitley Strieber.

Samenvatting

Het verhaal gaat over de FBI agent Flynn Carroll. Op een dag is zijn vrouw Abby plotseling spoorloos verdwenen. Al snel raakt Flynn helemaal geobsedeerd door de zaak. Hij wil namelijk precies weten wat er met Abby is gebeurd en gaat daarom zelf op onderzoek uit.

Vervolgens doet Flynn een verontrustende ontdekking: een terroristische groepering van buitenaardse afkomst houdt zich schuil op de aarde. De Amerikaanse regering blijkt in het geheim een speciale organisatie te hebben opgericht om de gevaarlijke aliens op te sporen. Flynn wordt door deze organisatie gerekruteerd.

Serie Algemeen

Hunters is een Amerikaanse serie. Het verhaal is gebaseerd op de Alien Hunter boekenreeks van de auteur Whitley Strieber. In 2014 maakte de zender Syfy bekend groen licht te hebben gegeven voor een tv-serie. De opnames vonden plaats in Australië.

Vervolgens ging Hunters in april 2016 in première op de Amerikaanse televisie. De kritieken waren echter slecht: de recensenten oordeelden unaniem negatief. Al snel bleken ook de kijkcijfers tegen te vallen. Hierna maakte Syfy de stopzetting bekend. De laatste aflevering werd in juli 2016 uitgezonden. In totaal werden er 13 afleveringen gemaakt.

Trailer

Link