Halo (2022)

Samenvatting

Het verhaal speelt in de 26e eeuw. De mensheid heeft een groot deel van het universum gekoloniseerd.

Op een dag komt het tot een conflict met een agressieve buitenaardse vijand die bekend staat als de Covenant. Dit is een militaire alliantie van uiteenlopende buitenaardse rassen, die verbonden zijn door een gezamenlijke religie. De aliens beschikken over geavanceerde technologieën, waardoor het voortbestaan van de mensheid in gevaar komt.

Serie Algemeen

Halo is een nieuwe Amerikaanse tv-serie, gebaseerd op de gelijknamige Xbox gamefranchise. De serie wordt geproduceerd door Steven Spielberg.

Het project kent een lange geschiedenis. Al in 2013 waren er mediaberichten over een nieuwe Halo live-action serie. Na een radiostilte van enkele jaren maakte de Amerikaanse zender Showtime in 2018 bekend opdracht te hebben gegeven voor een seizoen bestaande uit 10 afleveringen. De opnames gingen eind 2019 van start. Begin 2021 werd bekend gemaakt dat de serie niet meer door Showtime zal worden uitgezonden, maar dat het project is overgenomen door de streamingsdienst Paramount+. De verwachte premièredatum is hierdoor opgeschoven naar begin 2022.

Trailer

Link

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)