Genesis 7 (2012-2013)

Christelijke sciencefiction serie.

Samenvatting

Het verhaal begint in het jaar 2082. De mensheid heeft de evolutietheorie afgezworen. Het creationistische wereldbeeld wordt nu algemeen geaccepteerd.

Centraal staat een groepje christelijke Amerikaanse tieners. Met hun ruimteschip Genesis 7 maken ze een jaar lang durende rondreis door het zonnestelsel. Onderweg maken ze kennis met Gods schepping en komen ze langs diverse planeten.

Uiteraard gaat er tijdens de reis ook wel eens wat mis. Zo beleven de jongeren een aantal spannende momenten. Door hun geloof in God kan de bemanning uiteindelijk weer veilig terugkeren naar huis.

Serie Algemeen

Genesis 7 is een christelijke sciencefiction serie uit de periode 2012-2013. Het gaat om een Amerikaanse lowbudget productie, waarvan in totaal 12 afleveringen werden gemaakt. Iedere aflevering duurt ongeveer 25 minuten. Het verhaal zal waarschijnlijk alleen een selecte doelgroep aanspreken. Zo gaan de personages regelmatig in gebed en wordt in iedere aflevering veelvuldig gepredikt over Gods glorie.

In Regio 1 (Noord-Amerika) is de complete serie op dvd verkrijgbaar. Amazon.com biedt alle afleveringen ook aan via Prime Video.

Links