5ive Days to Midnight (2004)

His future is running out of time.

Samenvatting

Het verhaal gaat over de professor John Tracy Neumeyer. Hij vindt op een dag een mysterieus koffertje dat uit de toekomst lijkt te komen. In het koffertje liggen krantenartikelen en een politiedossier met foto's. Hieruit blijkt dat J.T. over precies vijf dagen op brute wijze vermoord zal worden.

J.T. denkt in eerste instantie dat het om een studentengrap gaat, maar al snel blijkt de gedetailleerde informatie uit het koffertje steeds meer overeen te komen met de realiteit. Vervolgens gaat J.T. op zoek naar de waarheid. Wie wil hem vermoorden en waarom? En waar kwam het koffertje vandaan?

Vijf dagen lang volgen we J.T. tijdens zijn zoektocht. Het is echter nog maar de vraag of hij in staat zal zijn de toekomst ook daadwerkelijk te veranderen. Er blijken namelijk meerdere mensen in zijn omgeving een motief te hebben. Kan J.T. zijn eigen dood voorkomen?

Serie Algemeen

5ive Days to Midnight was een miniserie van de Amerikaanse zender Syfy. De serie werd oorspronkelijk in vijf delen uitgezonden op 7, 8, 9 en 10 juni 2004. (Het verhaal speelt zich ook op precies deze data af.) Op de eerste avond werden twee afleveringen uitgezonden, daarna volgde steeds één nieuwe aflevering per avond. De totale duur was ongeveer 210 minuten, 42 minuten per aflevering.

Dvd

De serie is met Nederlandse ondertitels op dvd uitgebracht.

Links

1 1 1 1 1 0.00 (0 stemmen)