SFS update 11 juli

×

Enquete: (beëindigd op 0000-00-00 00:00:00)

Totaal aantal stemmers: 0
U kunt niet aan deze enquete deelnemen omdat u niet bent ingelogd.
  • ayashoka
  • Onderwerp Auteur
11 juli 2006 00:13 #9106 door ayashoka
SFS update 11 juli werd gestart door ayashoka
SFS update 11 juli

Alweer juli 2006! Dat betekend dat Sfseries.nl inmiddels alweer 1 jaar en een maand oud is. We waren dit namelijk helemaal vergeten te vermelden bij onze laatste update...

Het was op 5 juni 2005 dat het eerste concrete voorstel geschreven werd, in totaal 13 pagina's. Op dat moment was zelfs de versmelting met farscape.nl nog niet helemaal zeker! Dat ging gelukkig door, en nog geen week later waren we al druk bezig met het bouwen van deze website - en met resultaat :D
Goed, het idee voor Sfseries.nl circuleerde natuurlijk al wat langer rond, evenals farscape.nl (waarop SFS zijn fundament vond), maar was 5 juni 2005 toch wel 'het' moment te noemen waarop SFS van start ging. En daar mogen we als team zeker bij stil staan.

Sindsdien die dag in 2005 zijn we hard gegroeid: van een relatief kleine Farscape website tot een alweer vrij uitgebreide site, die informatie bied over vele SF series, compleet met het nieuws daaromheen. En natuurlijk een SF discussie forum. Toegegeven: op sommige plekken zijn we nog verre van compleet, maar het zet nu aardig door en we groeien continu. Een kleine 30 series zijn nu al behandeld: sommige compleet, anderen als een enkele beschrijving. En dat aantal groeit zoals gezegd nog altijd. Wat ons brengt bij de update deze maand: wat is er zo allemaal weer gebeurd?

De uitbreidingen van 12 juni-11 juli
Het waren er niet heel vele:
- De Doctor Who en Stargate SG-1 afdelingen gingen open. Beiden worden binnenkort uitgebreid tot complete afdelingen. Verwacht binnenkort zo het grootste deel van de Stargate afleveringen online te zien. (met dank aan Frans en Audaces)
- Van de series Invasion en The Outer Limits werden nieuwe informatie pagina's toegevoegd. Die van de series Earth: Final Conflict, Mutant X en Roswell zijn verder uitgebreid (met dank aan Audaces)
- Carnivale ontving een drietal uitgebreide nieuwe aflevering samenvattingen alsook twee nieuwe karakters (en weer opnieuw met dank aan Audaces)
- En een kleinigheidje: de toegang tot de B5 aflevering samenvattingen is gerepareerd - deze was tijdelijk onbereikbaar begin vorige maand

Andere ontwikkelingen
Achter de schermen speelde zich daarentegen weer veel meer af, zo o.a. de nog altijd lopende ontwikkeling van de toekomstige database/site uitbreiding. Belangrijker zijn toch wel de nieuwe samenwerkingen waaromheen veel gedaan en besproken is.

We zullen hier alvast een eerste tipje van de sluier oplichten:
- de Nederlandse SF vereniging SFTerra brengt haar forum activiteiten binnenkort bij SFseries.nl onder. Behalve de wederzijdse promotie, zullen er ook een aantal nieuwe catagorien verschijnen op het forum. Deze zal straks verder uitgebreid worden tot 'het' Nederlandstalige SF forum :)
- het team van de Belgische vereniging Skywatchers komt ons binnenkort versterken met het werk aan de website: met 6 nieuwe redactieleden.
We houden je op de hoogte rond de ontwikkeling hieromheen

Tot slot
Tot slot kunnen we melden dat twee van onze teamleden (Sander en Daniel) aan een nieuw fanart gerelateerd project gaan werken genaamd Trekgate . Doordat de ontwikkeling daar op moment nog in volle gang is gaan we ze voorlopig even missen bij SFS, in het team dan. Al is dat hopelijk maar tijdelijk ;)

Totzover weer deze update!

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • koiboy
11 juli 2006 10:26 #9111 door koiboy
Beantwoord door koiboy in topic SFS update 11 juli
allemaal weer fijn werk :D

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • mattymat
  • mattymat's Profielfoto
Lees meer
11 juli 2006 14:51 #9117 door mattymat
Beantwoord door mattymat in topic SFS update 11 juli
Dat heb je weer mooi opgeschreven, joh. :wink:
Altijd wel weer leuk, even een samenvatting.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • awesomemac
11 juli 2006 22:14 #9122 door awesomemac
Beantwoord door awesomemac in topic SFS update 11 juli
Zekers erg netjes

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • audaces
  • audaces's Profielfoto
Lees meer
11 juli 2006 22:17 #9124 door audaces
Beantwoord door audaces in topic SFS update 11 juli

MattyMaT schreef : Altijd wel weer leuk, even een samenvatting.

Dan lijkt het ineens heel wat. :wink:

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: audaces