Stargate Origins (2017)

Status: Verwachte serie
Land van oorsprong: USA
Serie gaat over: Buitenaardse planeten
Dit is een: Prequel, Spin-off, Webserie

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Prequel op het Stargate universum.

Samenvatting

Het verhaal zal gaan over de belevenissen van Catherine Langford. Dit personage werd geïntroduceerd in de bioscoopfilm uit 1994. Daarin was te zien hoe de vader van Catharine de Stargate in 1928 in Egypte ontdekte. Ze was toen nog een kind. In 1994 leidt Catherine zelf het onderzoek naar de Stargate, totdat het leger de leiding over het project neemt.

In het eerste seizoen van Stargate SG-1 keerde Catherine terug. Toen werd duidelijk dat ze al in 1945 zijdelings betrokken was bij de eerste experimenten met de Stargate. Catharine's verloofde werd destijds door de Stargate gestuurd, maar hij kwam niet meer terug. (In de aflevering The Torment of Tantalus wordt hij na 50 jaar alsnog door SG-1 gered.)

Het is nog onduidelijk in welke periode van Catherine's leven zich Stargate Origins zal afspelen.

Serie Algemeen

In juli 2017 werd bekend gemaakt dat er een nieuwe Stargate spin-off gaat komen: Origins. Dit gaat dit keer om een prequel, waarin het verhaal verteld wordt van Catharine Langford. Het project is een live-action webserie, die exclusief (tegen betaling) te zien zal zijn op de website stargatecommand.co. Dit is een nieuw digitaal platform van MGM.

Stargate Origins zal voorlopig bestaan uit 10 afleveringen, die ieder zo'n 10 minuten duren. De première staat gepland voor eind 2017 of begin 2018.

Teaser

 

Links

1 1 1 1 1 Gem. waardering 0.00 (0 stemmen)
Facebook
Twitter