People of Earth (2016-heden)

Samenvatting

Ozzie Graham is een journalist uit de grote stad. Hij reist af naar het plattelandsdorp Beacon om een verhaal te schrijven over Star Crossed. Dit is een zelfhulpgroep voor mensen die geloven te zijn ontvoerd door aliens. De sceptische Ozzie is er in eerste instantie van overtuigd dat de excentrieke leden van de groep allemaal knettergek zijn.

Al snel wordt echter duidelijk dat Ozzie onlangs zelf ook door aliens werd ontvoerd. Bovendien gebeuren er inderdaad vreemde dingen in Beacon. Vervolgens besluit Ozzie zich in het dorp te vestigen. Hij gaat schrijven voor de lokale krant en bezoekt iedere week de bijeenkomsten van Star Crossed.

Ondertussen blijkt de ex-werkgever van Ozzie in werkelijkheid een alien te zijn. Hij en zijn (nogal incompetente) buitenaardse collega’s hebben plannen voor een invasie. Wat hangt de aardbewoners boven het hoofd?

Serie Algemeen

People of Earth is een nieuwe komische serie van de Amerikaanse zender TBS. Het eerste seizoen (bestaande uit 10 afleveringen) ging in oktober 2016 in première. Inmiddels is door de zender ook groen licht gegeven voor een tweede seizoen. Tien nieuwe afleveringen zullen ergens in 2017 te zien zijn.

Overigens wordt People of Earth geproduceerd door de makers van de comedy's The Office en Parks and Recreation.

Trailer

 

Links